A rendszer

top_system (1)

 

A jelenlegi piacon a Fibaro rendszer nyújtja a legjobb megoldást az épületen belüli  automatizálásra.

A rendszer olyan beüzemelési megoldást kínál, amihez nem szükség a falak bontása vagy több méter hosszú kábelezés. A miniatürizált eszköz beépíthető akármilyen fali aljzatba, vagy akár a villanykapcsoló mögé, vagy esetleg a redőny kapcsolójába, stb. sőt akármilyen elektromos rendszerrel kompatibilis.

Ez az egyetlen a mai piacon kapható olyan rendszer, amely képes a LED lámpák vagy fénycsövek vezérlésére külön hagyományos vezetékek használata nélkül.

A Fibaro eszközeit nem kell az épület szerkezetéhez tartósan rögzíteni. Így tehát, abban az esetben, ha Ön felújítaná otthonát, és falakat rakatna arrébb vagy teljesen megváltoztatná lakása berendezését… ez egyáltalán nem jelentene gondot. Tegye csak bátran! Egyszerűen csak távolítsa el az eszközöket a falból, majd egy mozdulattal helyezze át őket az új helyükre. Köszönhetően a hálózati rendszernek, az eszköz újra telepíti magát és újraindítja a kommunikációt a rendszer többi részével.

system_laptop_right

 

Kompatibilitás és a Z-Wave technológia

A Fibaro rendszer az irányítás feletti teljes szabadságot és kommunikációt biztosítja Önnek, azáltal, hogy a jelenleg kapható mobil telefonokkal teljesen kompatibilis. A Fibaro közel 300 független gyártó vezeték nélküli termékével kompatibilis, illetve több olyan más termékkel is, amit a versenytársaink gyártói állítanak elő. Kompatibilis továbbá az összes IP kamerával, és amint, valamilyen eseményt érzékel a rendszer, Ön kap egy képet vagy videót a mobil telefonjára.

zwave

Az Intelligens rendszer

A Fibaro rendszer ellenőrzi és folyamatosan megfigyelni a különálló eszközök állapotát, és ha szükséges figyelmezteti Önt, amint valamilyen esemény történik. Ez egy olyan egyedülálló rendszer a piacon, ami képes megállapítani még a redőnyök és sötétítők pontos helyzetét, és automatikusan frissíti magát. Automatikusan készít biztonsági mentéseket is, és eltárolja őket egy belső szervesen. Az elemmel működő eszközök előre értesítik Önt az elemek esetleges cseréjéről. Ha nyaralni megy és elfelejti lekapcsolni a fűtést, a Fibaro rendszer küld Önnek egy üzenetet és engedélyt kér, hogy intézkedhessen Ön helyett.

intelligencia

 

Szemléletes kezelőfelület

Ez az egyetlen rendszer, amelyik olyan egyszerű konfigurációs kezelőfelülettel rendelkezik, hogy Ön bármikor megváltoztathatja az eszközök, kijelzők működését vagy akár az egész rendszert magát akármilyen számítógépről, anélkül, hogy speciális software programra vagy szakértő segítségére lenne szükség.

sys_interface

 

 

 

 

 

Biztonság

A Fibaro rendszer összekapcsolható a már meglévő riasztó rendszerrel.

A rendszer minden egyes eleme önállóan működik függetlenül a központi egységtől. Ha a központi egység meghibásodna és a rendszer például tüzet érzékelne, a rendszer minden egyes komponense függetlenül döntene arról, hogy a redőnyöket húzza-e fel, kinyissa-e az ablakokat és ajtókat vagy a füstjelzőt indítsa-e be, és így tovább.

security

 

A Fibaro Multimédia lehetővé teszi Önnek:

-hogy irányítsa a rendszert minden tévé készülékről egy HDMI csatlakozó segítségével.
Ön éppen egy csendes estét tölt otthonában és filmet néz, amikor valaki kopogtat az ajtaján. A film megáll, 30%-os erősségen felgyulladnak a szobában a fények, míg a ház előtt 100%-os erősséggel világítanak. A kamera képe megjelenik a tévéje képernyőjén. Kézbe veszi a telefonját, ami egy közeli képet mutat, majd Ön lefolytat egy rövid párbeszédet, és csupán egyetlen gombnyomással kinyitja a kaput.

-hogy videózhasson, és saját videotékát vezessen

Akármilyen tévéje van, bármikor hozzáférhet kedvenc filmjeihez.

-hogy kedvenc zenéjét hallgathassa bármelyik szobában

Képzelje el, hogy belép a nappalijába és elindul a kedvenc zenéje. Átsétál a konyhába, amit a szenzorok érzékelnek és a konyhában ugyan azt a zene indul el. De ez még nem minden! Tűz esetén minden audió rendszer egy speciális számot játszik le, így figyelmeztetve az Ön családját.

sys_multi

 

Fibaro szolgálat

A Fibaro rendszer egy olyan listát tesz elérhetővé az Ön számára, amely szakemberek elérhetőségét tartalmazza, ami bármilyen, az Ön házában előforduló meghibásodás esetén azonnal hozzáférhetővé válik. Például, ha szivárogna a mosógépe, a rendszer automatikusan felkínálja az otthona közelében elérhető vízvezeték szerelők listáját, így Ön azonnal felhívhatja egyiküket.

 

 

fibaro service

Bevásárlás a Fibaro-val

A rendszer hamarosan összekapcsolható lesz a legnagyobb online bevásárlóközpontokkal. Amikor Ön vásárol, a pénztárnál való sorbaállással rengeteg hasznos időt dob ki az ablakon. Töltse inkább ezt az időt is a családjával! A Fibaro elvégzi Ön helyett a bevásárlást, rendezi a számlát, majd értesíti Önt a kiszállításról, amint megérkezik a megrendelt áru.

 

bevasarlas

 

A Fibaro egyedi értékei

A Fibaro rendszeren keresztül, szakemberek bevonása nélkül Ön is képes különböző eseményláncok beállítására és a különböző eszközök konfigurálására. Ezt Ön rövid idő alatt bármikor megteheti, ha esetleg nem tetszenek Önnek a jelenlegi beállítások vagy csak egyszerűen meggondolta magát, így Ön otthonában vagy akár a munkahelyéről egyszerűen újra programozhatja az egész rendszerét.

A Fibaro rendszert az okos épületek lelkes és hozzáértő szakértői alkották

Egy mindenki számára elérhető megoldást hoztunk létre, következésképpen, egy csúcsminőségű terméket alkottunk megfizethető áron. Egy 2011-es márciusi adatok alapján, a mi termékünk a jelenlegi piacon kapható legolcsóbb termék összehasonlítva versenytársaink más hasonló termékeivel.