Fali csatlakozó

top_plug_eng_0

 

A legkifinomultabb eszköz

FIBARO Fali csatlakozó/dugalj teljesítménymérő funkciójával egy intelligens, plug & play eszköz, ami  rendkívül kompakt, így a legkifinomultabb, távirányítású aljzat adapter.
Ez a rendkívül funkcionális fali csatlakozó  bárhol alkalmazható, ahol elektromos készülékeket akar irányítani, mialatt  kényelmesen és karbantartás-mentes módon kísérheti  figyelemmel az energiafogyasztást.

 

plug_02

plug_01

Rendkívül kompakt és szép

A Fibaro Fali csatlakozó  a legkisebb és leginkább vonzó ilyen típusú eszköz, ami  elérhető a világon. A modern design tökéletesen illeszkedik bármilyen belső formatervezéshez. Gyönyörű sima kialakítása és az RGB gyűrű teszi egyedivé.

plug_03

 

ULTRA PLUG PLAY

A Fali Csatlakozó telepítése sem igényel szakembert vagy villanyszerelőt. Csak vegye ki a dobozból, helyezze bele a konnektorba, és csatlakoztasson hozzá bármilyen elektromos eszközt.  A felhasználóbarát felület  könnyű és intuitív módot biztosít ahhoz, hogy a Fibaro Rendszerhez hozzárendeljük a fali csatlakozókat.

Vegye ki a dobozból, helyezze egy konnektorba és csatlakoztasson hozzá bármilyen elektromos eszközt.

plug_04

plug_05

 

A tökéletes formatervezés

Minden összetevőt mesteri precízióval alkottak meg és extrém helyzetekben teszteltek. A Fibaro Fali Csatlakozó egy Önnek tervezett termék. Technológiai kihívások százainak ellenére kompromisszumok nélkül tervezték és alkották meg. Az eszköz nem egyszerűen egy távvezérlésű csatlakozó, ez egy igazi mérnöki mestermű.  Vedd a kezedbe és lásd a szenvedélyt, amit a mérnökök az eszközbe helyeztek.

plugs1jpg

 

Jelenlegi fogyasztás

Ellenőrizze a jelenlegi energiafogyasztást az egész házban egy mérővel.

plug_consumption

 

Fogyasztás előzmény

Világos és részletes energiafogyasztás grafikonok.

plug_top5

plug_history

 

plug_06

Gyermekbiztonság

Az eszközt egy speciális beépített csatlakozó védővel szerelték fel, hogy biztonságot nyújtson. Ez kimondottan hasznos babáinak védelmére, akik kíváncsisága és kreativitása vég nélküli fiatal éveikben.

plug_07

 

Értesítés meghibásodás esetén

Ez az eszköz a legbiztonságosabb fali aljzat a világon, mivel nem engedi egy meghibásodott eszköz csatlakoztatását az aljzatba, hogyha az rövidzárlatos, ezáltal megvédi az egész elektromos rendszert a meghibásodástól. Továbbá azt is jelzi, ha az eszköz nem működik megfelelően.

plug_08

plug_09

 

Ellenőrzés alatti terhelés

A Fibaro Fali Csatlakozó egy olyan miniatűr eszköz, amely lehetővé teszi, hogy felügyelje az elhasznált elektromos áram mennyiségét. A makulátlan kristály LED gyűrű szín változása tájékoztatja Önt a csatlakoztatott készülék jelen terheltségéről. Ezen kívül a beépített hőmérsékletérzékelő villogó lila fénnyel fogja jelezni, ha a hőmérséklet meghaladja az 550C-ot. A jelzés, akkor is beindul, ha a terheltség eléri az elérhető maximum 2.5 kW-ot.

plug_10

 

Beépített hálózati hatótávolság vizsgáló

A Fibaro Fali Csatlakozó különleges tulajdonsága révén vizsgálja az intelligens Z-Wave hálózati lefedettségét. Ultra könnyű, rendkívül gyors hálózati rendszerolvasó megmutatja a valós kapcsolati állapotát.
Kezdje a folyamatot a csatlakozó borításának oldalán található gomb néhány másodperces megnyomásával. A LED lila fénye fog tájékoztatni arról, hogy a csatlakozó próbaüzemmódban van. A jelen lefedettséget a kijelző mutatja.

plug_tester_eng

 

Babysitter

A gyereknevelésben hihetetlenül fontosak a tiszta szabályok és iránymutatások. A Fibaro segít Önnek ezen a területen is. Csatlakoztassa a fali aljzatot egy játékkonzolhoz vagy a tévéhez és távolról is dönthet arról, hogy gyermekei ezt mikor használhatják. Állandó beállításokkal irányíthatja ezen eszközök használatát, hozzáférhetőségét.

plug_playstation_kids

 

Vezeték nélkül frissítés

Vezeték nélkül frissítheti eszközét, a megfelelő opció kiválasztásával a Home Center 2-ben minden egyes alkalommal, amikor új hardware vagy software érhető el. Nem kell eltávolítania a fali burkolatot, és időt pazarolnia arra, hogy azt a számítógépéhez csatlakoztassa. Csak nyomja meg a frissítés gombot és élvezze az időt a szeretteivel.

plug_13

plug_14

Töltse le a használati utasítást

Kattintson ide a Fali Csatlakozó használati utasításához.Fibaro WallPlug instrukcje

Nézze meg a kisfilmet.

Kattintson ide  hogy lássa, hogyan működik a Fali Csatlakozó.

Fibaro Wall Plug film