Home Center Lite

top_hclite_eng

 

Arra tervezték, hogy Önt boldoggá tegye

Nagy örömmel mutatjuk be Önnek a kényelem egy új dimenzióját a Home Center Lite készüléket, amely a Fibaro rendszer egy új kompakt vezérlő egysége. Legmodernebb alkotás és tervezés, minden igényét kielégíti. Hagyja, hogy e készülék megváltoztassa az életét, biztonságosabbá és kellemesebbé tegye; így az Ön otthona intelligensebb, hatékonyabb és kényelmesebb lehet.

image1_hclite

image2_hclite

Hihetetlenül gyors és hatékony

A HC Lite egy igen kicsi készülék, óriási lehetőségekkel. Hihetetlenül gyors és hatékony, ám mégsem drága. Irányítsa otthonát a világ bármely részéről mobil telefonja vagy tablet-je (táblagépe) segítségével. Alakítsa ki a saját világát a legmagasabb szintű technológia segítségével.

A méret a lényeg

Sikerült egy apró dobozba összesűríteni egy óriási kapacitással rendelkező intelligens rendszert. A HC Lite egy olyan kompakt készülék, amely kényelmesebbé teszi az Ön intelligens otthona irányítását az egyszerű operáció és a vezeték nélküli kommunikáció segítségével. A fejlett és minimalizált technológia valóra váltja a lehetetlent.

hc_size

 

image3_hclite

 

Isten hozta a Fibaro világában

Örömmel üdvözöljük Önt a mi világunkban, ahol az Ön és családja biztonsága és kényelme az elsődleges. Számunkra, az Ön otthona az Ön legmerészebb képzelete. Megalkotjuk azt a rendszert, ami kielégíti minden igényét és lehetőséget ad, hogy Ön is megalkossa saját valóságát. Ezúttal a miniatürizálás, a minimalizmus és a kortárs tervezés együttesével alkottuk meg az új Home Centre Lite készüléket. Hozza létre saját okos otthonát, amit a saját igényeihez és szokásaihoz alkalmazkodik.

image3_hclite-04_eng

 

Saját utasításainak beállítása

A Fibaro új applikációjának segítségével Ön beállíthatja a saját utasításaiból álló listát, aminek elrendezését és funkcióit saját tetszése szerint alakítja. Létrehozhat és módosíthat paneleket, ikonokat és elnevezéseket, akár úgy is, hogy az Ön számára a legfontosabbak mindig kéznél legyenek. A felhasználóbarát és a könnyedén formálható Fibaro applikáció az Ön okos otthonát egyszerűen és könnyen kezelhetővé teszi.

image4_hclite_eng“Győzelem a képzelőerő felett és fényűzés rejtélyek nélkül”

 

Akár 230 eszköz kezelése

A vezeték nélküli Z- Wave kommunikációnak köszönhetően a Fibaro rendszer telepítése semmilyen átalakítást nem igényel az Ön otthonában. Bármilyen épületbe telepíthető, még egy teljesen berendezettbe is.

A Home Centre Lite egy hihetetlenül energiatakarékos Cortex A8 processzorral van felszerelve. A HCL nagyfokú hatékonyságának köszönhetően még a legnagyobb otthonokat is képes irányítani, akár  230 eszközt is.

coretex_iconCortex A8
Frequency: 720MHz

zwave_iconZ-Wave a fedélzeten
Beépített Ethernet

 

A multimédiás rendszer hatékonyabb vezérlése

Az új Home Centre Lite vezérlőegység nagyobb hozzáférést biztosít Önnek a multimédiás eszközök irányítása felett. Irányítsa tévé készülékét, házi moziját, hifijét vagy bármi mást a Fibaro új applikációjával. Futasson le eseménysorokat, váltson csatornát, szabályozza a hangerőt. A Fibaro rendszert használva Önnek nincs szüksége mindehhez távirányítóra, csupán csak saját okos telefonjára vagy táblagépére. Természetesen, minden egyes eszköz külön is bekapcsolható és függetlenül is használható.

image6_hclite_eng

*csak abban az esetben, ha a multimédia rendszer kompatibilis a Fibaroval

Energiagazdálkodás

Köszönhetően a Fibaro rendszerbe beépített energiafigyelő funkciónak, Ön figyelemmel kísérheti az aktuális energiafogyasztást, illetve annak visszamenőleges adatait is, ezáltal Ön képes az egyes eszközök fogyasztását optimalizálni. Részletes statisztikai adatok és diagramok segítségével Ön könnyedén összehasonlíthatja és megbecsülheti beérkező számláinak összegét.

image7_hclite_eng

 

Különböző vészhelyzetek feltárása

Különös figyelmet fordítunk az Ön és az Ön családjának biztonságára. Következésképpen nagy hangsúlyt fektetünk a veszélyforrások felismerésére és az Ön tájékoztatására. A Fibaro rendszer azonnal tájékoztatja Ön egy esetleges tűz, árvíz, betörés vagy gázszivárgás esetén. A Fibaro megvédi otthonát; megszakítja a vízszolgáltatást csőrepedés esetén, vagy elzárja a gázt, és kiszellőzteti a házat és azonnal tájékoztatatja Önt az eseményről. Betörést észlelve, a Fibaro élesíti a riasztót, értesíti a biztonsági szolgálatot, és élő felvételt közvetít az Ön mobiltelefonjára a biztonsági kamerákon keresztül. Fibaro- az Ön egyetlen testőre.

image8_hclite_eng

 

Mágikus kert

Az Ön háza előtti zöld pázsit többé már nem igényli az Ön teljes figyelmét. Az Ön okos Fibaro rendszere öntözi a kertet akkor amikor szükséges, a megfelelő mennyiségű víz felhasználásával az időjárástól függően. A Fibaro nem hagyja, hogy egy forró nyári napon kiszáradjanak a növényei, és a túlöntözést is megakadályozza, ha esős az idő.

magicgarden_icon1megfelelő mennyiségű víz az időjárástól függően

magicgarden_icon2késleltetett öntözés, ha esőt jeleznek

magicgarden_icon3szabályozott öntözés a hét minden napján

 

image9_hclite_eng

 

Forró vagy hideg. Úgy, ahogy Ön akarja.

Nincsen annál jobb, mint egy hideg téli napon hazaérkezni a meleg, barátságos otthonunkba. A Fibaro rendszert használva elindíthatja a fűtést és beállíthatja a hőmérsékletet még az irodájában ülve. Könnyedén beprogramozhatja a klíma panelt, melynek segítségével a megfelelő hőmérsékletre fűtheti otthonát a hét minden egyes napján. Állítsa be úgy a hőmérsékletet, hogy Ön reggelente könnyedén keljen ki az ágyból. Éjszakára, válasszon egy olyan hőfokot, ami nyugodt éjszakát biztosít, és segíti az Ön teljes pihenését. A Klíma panel eddig még nem tapasztalt kényelmet biztosít Önnek.

image10_hclite_eng

 

Hol vagy?

A helymeghatározó funkció segítségével az Ön okos otthona mindig tudja, hogy hol tartózkodik Ön vagy családtagjai. Ha Ön elmegy otthonról, a rendszer lekapcsolja a nem használt eszközöket, élesíti a riasztót, és az Ön jelenlétét szimulálja, így riasztva el az esetleges betörőket. Mialatt Ön a hazatérését tervezi, a rendszer beállítja a megfelelő hőmérsékletet, és lefuttatja a beállított eseménysorokat. Energiatakarékosság, biztonság és kényelem- ez a Fibaro.

image11_hclite_eng

 

Akár a Mount Everest tetejéről, az irodából vagy az autóból.

Elfelejtette kihúzni a vasalót és már útban van az irodájába? Aggodalomra semmi oka. Vegye kezébe telefonját, indítsa be a Fibaro applikációt és ellenőrizze házát. Az automata távirányításnak köszönhetően legyen a világ bármely pontján, Ön ellenőrizheti otthonát, irányíthatja az eszközöket, felügyelheti a biztonságot, a hőmérsékleti paramétereket és még sok minden mást.

image13_hclite

image12_hclite

 

 

image14_hclite_eng

Események naplózása gombnyomásra.

A Fibaro rendszerrel Ön ellenőrizheti, hogy mennyi időt töltenek a gyermekei a tévé képernyő előtt, számítógépeznek vagy videó játékoznak. Ez egy tökéletes megoldás, hogy megtervezze, hogy gyermekei mennyi időt játszanak vagy filmet nézzenek. Állítson be időbeosztást vagy távolról ellenőrizze az eszközöket.

image15_hclite_eng

Számtalan lehetőség

Home Centre Lite egy többdimenziós eszköz. Szeretné a rendszer csak helyben használni? Csatlakoztassa a rendszert egy energiaforráshoz, és a rendszer máris működik. Távolból is kívánja irányítani a rendszert? Kapcsolja össze a HCL-t az internettel és azonnal bárhonnan elérhetővé válik. Otthoni irányítás, a családtagok nyomon követése, a biztonsági kamerák ellenőrzése bárhonnan bármilyen körülmények között, Ön erre vágyik? A tartalék akkumulátor és a GSM modul segítségével, figyelemmel kísérheti az elemek töltöttségi állapotát, még akkor is, ha az épület áramszolgáltatása megszűnik. A Home Centre Lite az Ön igényeihez igazodik. Hagyja, hogy a kényelem és a családi biztonság iránti vágyát valóra váltsuk.

image16_hclite

kezdet