Installáció

 

top_installation-1

 

A telepítés  folyamata:

A Fibaro Rendszer működési elve lehetővé teszi, hogy az bármilyen házba, lakásba vagy iroda épületbe beépíthető legyen az épület szerkezetének megrongálása nélkül. Teljes ellenőrzési lehetőséget ajánlunk saját otthona felett, anélkül, hogy szükséges lenne a falakat megbontani, a kapcsoló egységeket átalakítani vagy azokat cserélni. A mi rendszerünk alkalmazkodik Önhöz, és nem Ön a rendszerhez. Ez csak egy tény a sok közül, ami megkülönböztet minket versenytársainktól.

installinstrukció

 

 

 

 

 

Üzembe helyezés három percben

Moduljaink beszerelése mindösszesen 3 percet vesznek igénybe. Nem kell mást csinálnia, mint eltávolítani egy Ön által kiválasztott kapcsolót (például egy villanykapcsolót) a falról, leválasztani a vezetékekről, amelyek a falból jönnek ki, azután csatlakoztatni a Fibaro egységet a vezetékekhez, majd visszahelyezni a kapcsolót az egységre. Miután visszacsavarozta a kapcsolót a falba, készen is van a rendszer teljes beszerelése.

 

3min

Kicsinyített szerkezet

Minden Fibaro Rendszer modul csak 42,5 mm hosszú, 37,0 mm széles és 15,9 mm magas, ezzel ez a létező legkisebb készülék a világon. A Fibaro Rendszer további előnyei közé tartozik az elegáns megjelenés, a megbízhatóság és a tökéletesség.

 

kicsinyitett

 

Egyszerű és “behatolás” mentes üzembe helyezés

Az ön biztonsága érdekében villanyszerelő vagy szakképzett személy végezze a beszerelést. Az alábbi kép egyik termékünk üzembe helyezésére mutat példát.

installinstrukció

A készülék csatlakoztatása a Home Center-hez

Ahhoz, hogy a telepítés befejeződjön, a már üzembe helyezett modult a Home  Center-hez; ami nem más, mint a mi automatizált központi adatbázisunk, kell csatlakoztatni. A telepítés a Home Center „listen” üzemmódba való helyezésével, majd a kapcsoló – amely alá beszereltük a modult- háromszori megnyomásával fejeződik be. Az innovatív Z-Wave technológiának köszönhetően a Fibaro Rendszer készülékei könnyedén kommunikálnak a Home Center-rel, sőt az épületautomatizáló rendszer üzembe helyezése könnyű, és ami a legfontosabb, olcsó.

system_laptop2