Mozgásérzékelő

motion_sensor_top-eng

 

A természet ihlette

A szépség a természetből, a fejlett technológia az embertől ered. A Fibaro ezek lényegét ötvözve megalkotja a tökéletességet. Egyesítve az építészet megváltoztathatatlan törvényeit és a legújabb technológiát, a Fibaro Mozgásérzékelőt az otthona szemének tervezték. Az ősi egyiptomiak hite ihlette a világ legkisebb vezeték nélküli mozgásérzékelőjét, amely egy macska szemét formázza. Évszázadokig a macska jelképezte az emberek és az otthonok védőszellemét. Ráadásul kiváló látással, átlagon feletti hallással és kivételes éberséggel rendelkező ragadozóként ismert. A Fibaro Mozgásérzékelő olyan éles, akár a macska szeme. Szélesebb és hosszabb látókörrel rendelkezik, így azt is észreveszi, amit Ön képtelen lenne meglátni. Kiterjedt látómezővel, hatótávolsággal és egyedülálló éberséggel rendelkezik. Nemcsak kényelmesebbé, de biztonságosabbá is fogja tenni életét.

motion_sensor_01

 

motion_sensor_02-1

Többfunkciós szenzor

Az innováció kihívásának eleget téve egy intelligens műremeket fejlesztettünk ki, amely négy hasznos funkciójának kombinációjával nyújt többet az Ön számára. Ez az aprócska eszköz a beépített akcelerométernek köszönhetően a mozgás érzékelésén kívül méri a környezet aktuális hőmérsékletét, a fény erősségét, és a rezgéseket is. A Fibaro Mozgásérzékelő kiterjeszti az Ön valóság érzetét, megfeledkezhet a kellemetlen szituációkról, és élvezheti a biztonság fényűzését. A körültekintő szem minden behatolást, vagy szabotázs kísérletet, tüzet és egyéb fenyegetettséget is észlel. Mostantól Ön többet tud és többet lát.

 

Színekkel jelzett mozgás és hőmérséklet

A Fibaro Mozgásérzékelő egy sokszínű Led-nek köszönhetően tájékoztatja a családtagokat, ha bármilyen mozgást érzékel, és megállapítja a szoba aktuális hőmérsékletét is. Állítsa be a színeket és azok intenzitását kedve szerint és így, amikor belép a szobába, Ön rögtön tudni fogja milyen a szoba hőmérséklete.

motion_sensor_03

 

motion_sensor_04

Kicsi és gyönyörű

A világ legfejlettebb technológiáját egy makulátlan fehér tokba zárták. Kevesebb, mint 44mm-es átmérőjével Ön már első látásra rajongani fog érte.

motion_sensor_04_dimensions

 

Intelligens objektum felismerés

A Fibaro Mozgásérzékelő egyik fő jellegzetessége az a kiváló képesség, hogy a legcsekélyebb mozgást is képes észlelni, semmi nem marad a figyelmén kívül. Mivel minden helyiség különböző, Ön a Mozgásérzékelő érzékenységét hozzáigazíthatja a házban való elhelyezkedéséhez, az Ön egyéni szükségletéhez vagy az adott szituációhoz.

 

motion_sensor_21-1

 

Vigyázzon otthonára és szeretteire

Azon töpreng, mi történik otthon, amíg Ön távol van? Amíg Ön az irodában vagy üzleti úton van, a Fibaro Mozgásérzékelő vigyáz otthonára, és megvédi szeretteit. Továbbá a Fibaro Mozgásérzékelő azt is nyomon követi, ki milyen hosszú ideig tartózkodik egy szobában. Így Ön tájékozódhat arról, ha gyermekei idejük java részét a T V készülék előtt töltik a nappaliban ahelyett, hogy a szobájukban csinálnák a leckéjüket, és ilyenkor Ön egyszerűen ki tudja kapcsolni a TV-t.

motion_sensor_07-1

 

Számolja meg a vendégeket

Miután üzembe helyezte a Fibaro Mozgásérzékelőt a ház bejáratainak mindkét oldalán, Ön mindig tudni fogja hány ember lépett be vagy hagyta el otthonát illetve egy adott szobát. Nem kell aggódnia amiatt, hogy tinédzser gyermeke egyedül van otthon. A Fibaro Mozgásérzékelő megmondja Önnek, hogy mikor érkezett vagy távozott gyermeke, vagy éppen hány vendéget fogadott.

motion_sensor_08-1

Vendégek érkeztek? A rendszer vigyáz rájuk

Családi találkozók, baráti vacsorák vagy partik, a Fibaro Mozgásérzékelő biztosítja vendégei kényelmét. Miután a rendszer tudomására jut, hogy a házban több ember tartózkodik, az elindítja a légcserét, hogy több friss levegő álljon rendelkezésre.

motion_sensor_09-1

 

Megjegyzi az Ön szokásait

A Fibaro Mozgásérzékelő azon képessége, hogy elemzi az Ön szokásait, így lehetővé teszi azt, hogy bizonyos műveleteket automatikusan végrehajtson az Ön kényelme és biztonsága érdekében. Ön két összekapcsolt vezérlő szerkezetet tud működtetni egy Fibaro Rendszeren belül, így az irodájában üzembe helyezett vezérlővel a begyűjtött információk alapján kézben tudja tartani az otthoni ügyeket. Mindaddig, amíg az irodájában működő Mozgásérzékelő érzékeli az Ön jelenlétét, a házban lévő vezérlő lecsökkenti a szobahőmérsékletet, amíg Ön haza nem ér

motion_sensor_10-1

 

Otthona Önnel együtt ébred

A Fibaro Mozgásérzékelő gyönyörűvé varázsol minden reggelt. Amikor Ön felkel, az érzékelő egy előreprogramozott reggeli ébresztő procedúrát indít el. A hőmérsékletet úgy állítja be, ahogy azt Ön szereti, az ablakokat kinyitja, hogy friss levegő árassza el a szobát, az ablakrolókat kitárja, hogy besüthessen a nap. Eközben frissen őrölt kávé illat áramlik a konyhából…

motion_sensor_11

Emlékezeteti, hogy élesítse be a riasztót

Bekapcsolva hagyta a vasalót, vagy égve felejtette a lámpát, nem élesítette be a riasztót? Ne aggódjon. A Fibaro Mozgásérzékelő érzékeli a mozdulatlanságot a házban és erről informálja a Home Center-t is. Így az előre programozott helyzetjelentő értesíti Önt, automatikusan bekapcsolja a riasztót, becsukja az ablakot, lekapcsolja a villanyokat, és minden feleslegesen működő készüléket, még a hőmérsékletet is csökkenti.

motion_sensor_12

 

motion_sensor_13

 

A kicsiknek…

A Fibaro Mozgásérzékelő megvárja, hogy gyermeke elaludjon, majd lekapcsolja az éjjeli lámpát. Gyermeke békésen alhat el, és Önnek nem kell a villanyszámla miatt aggódnia.

motion_sensor_15

 

Mozgatás védelem

A Fibaro Mozgásérzékelő beépített mozgatás védelemmel rendelkezik, hogy biztonságban tudhassa magát és családját. Minden áthelyezésre vagy az érzékelő látásszögének megváltoztatására tett kísérlet, riasztást idéz elő, és tájékoztatja Önt egy üzenetben a mobil eszközén.

motion_sensor_16

 

Földrengés észlelés

Gyakran fordul elő  földrengés, és egy egészen kicsi is veszélyes lehet. A Fibaro Mozgásérzékelőbe beépített leolvasónak köszönhetően az a legkisebb vibrációt is jelzi, amit Ön képtelen lenne. A rendszer által küldött figyelmeztetés riasztja Önt a fenyegető veszélyről, időt hagyva a szükséges intézkedésekre.

 

motion_sensor_17-eng

 

Hőmérséklet szabályozás

Jólétünkhöz elengedhetetlen a megfelelő hőmérséklet. A Fibaro Mozgásérzékelő beépített hőmérséklet érzékelővel rendelkezik, amely az Ön minden igényét kiszolgálja. A hőmérséklet különbözik a mennyezet és a padló szintjén. Csak annyit kell tennie, hogy bármilyen érzékelővel megméri a padló szint hőmérsékletét, és utasítja a Mozgásérzékelőt, hogy egyenlítse ki a különbözetet.motion_sensor_18

 

Nagyszerű együttműködés más eszközökkel

A Fibaro Mozgásérzékelő minden helyzetben tökéletesen működik, és vég nélküli lehetőségeket kínál más eszközökkel. Esténként mozgás érzékelésekor utasítja a rendszert, hogy kapcsolódjanak fel a lámpák. Ennek következtében kamerája tiszta képet tud közvetíteni mobil telefonjára. Amíg Ön pihen, a Fibaro vigyáz otthonára.

 

motion_sensor_19

 

motion_sensor_20

 

Használati utasítás letöltése.

Klikkeljen ide A Mozgásérzékelő használati utasításához.

motion_sensor_manual-1

Nézze meg a kisfilmet

Klikkeljen ide,  ha látni szeretné a Mozgásérzékelőt működés közben.

 

movie_motion