RGBW kontroller

rgbw_top_eng

 

 

A határtalan képzelet

Ereszd szabadjára a képzeleted a nappali vagy a fürdőszoba dekorálásakor. Alkoss világító effekteket, amelyek illenek az időjárási viszonyokhoz, a hangulatodhoz vagy éppen egy különleges alkalomhoz. 3 millió szín van a kezei között, amik csak az Ön ötleteire várnak.

A Fibaro RGWB Vezérlő egy fejlett, vezeték nélküli, 4 színű Led Vezérlő. A hagyományos RGB csatornákon kívül egy további fehér fény csatorna is támogatja, hogy pasztell színekkel is kiegészülhessen a szín rendszer. Az eszköz 4 analóg érzékelőt tud egyszerre vezérelni.

image1_packshot
image2_rgb

RGBW

A Fibaro RGBW Vezérlő egyszerre 3 illetve 4 LED sávot tud irányítani ahhoz, hogy a fényt milliónyi színben adja vissza.

image3_sensor

Analóg érzékelők

A Fibaro RGBW Vezérlő bármilyen négy analóg vezérlő bemenetét támogatja, pl. fényérzékelők, nyomás érzékelők, és feszültségelosztók a 0-10V-os tartományban.

image4_out

Négy kimeneti érzékelő

Négy kimeneti csatorna biztosítja, hogy összeköttetésben és függetlenül irányíthatók legyenek az összekapcsolt fényforrások.

Otthon…
éppen úgy, ahogyan szereted

A LED diódák széles körben használtak az otthoni világításban. A LED világítás tökéletesen illeszkedik a modern kivitelezésekhez, és segít, hogy hangulatodtól függően felmelegítsen vagy megnyugtasson.

A LED-ek rendkívül energiatakarékosak, és viszonylag olcsók. Ennek eredményeként sokkal gyakrabban használják őket belső terekhez, hogy bizonyos dekoratív elemeket kihangsúlyozzanak egy finom fénycsóvával.

image5en

Válassza ki a kedvenc színét

Egy intuitív érintőképernyőt hoztunk létre okos telefonján és tablet-jén, hogy gyerekjáték legyen a megvilágított terek kedvenc színének megválasztása. A kedvenc színlistája, mint varázspálca fogja megváltoztatni a színeket a nappaliban vagy a gyerekszobában.  A világítást irányító csúszósávok segítik az ön pihenését nyugtató pasztellszínek megjelenésével a háttérben megszólaló zenével harmonizálva azt. A varázslabda biztosítja, hogy olyan színt válasszon, amilyet szeretne. Ön a saját kényelmének varázslója.

image6eng

Alkossa meg saját színkompozícióját

Mi négy világítás szabályzó feladatsort alkottunk csodálatos animációval. Merüljön el a romantika hangulatába, és melegedjen kandallót imitáló fény mellett, vagy érezze egy lelkesítő reggel varázsát a napfelkelte színeiben. Idézze fel a meleg nyári esők emlékeit, és próbálja ki az egyedülállóan varázslatos színeket a vihar stimulációban. A Fibaro Rendszer figyel minden veszélyes helyzetet, és a megkívánt részletességgel, vizuális effektekkel hangsúlyozza azokat a halláskárosultak részére.

Jókedvet biztosító

Egy átdolgozott fárasztó nap után Ön megérdemli a pihenést. Semmi mást nem kell tennie, mint elindítania egy pihenő program üzemmódot egy gomb segítségével. Az Ön intelligens/okos otthona elvégzi a többi teendőt – beállítja a hőmérsékletet és a páratartalmat, a zene hangerejét és a világítás üzemmódot a modulhoz kapcsolt analóg érzékelők segítségével.

A pasztellszínek megnyugtatják, és megfeledkezhet a stresszről. A Fibaro RGWB Vezérlőnek köszönhetően Ön meg fogja tapasztalni a mennyek nyugalmát.  Melengető érzés otthonában a Fibaro RGWB Vezérlővel.

image7

Házi vészjelzés színekkel

Az Ön intelligens otthona bármilyen eseményre reagál, és arról színes fényekkel tájékoztatja Önt. Ne csak a belső terek megvilágítására használja a Fibaro RGWB Vezérlőt, de arra is, hogy az az elképzelhető mindenféle eseményről értesítse Önt.

A négy analóg bemenetnek köszönhetően a Fibaro RGWB Vezérlőt 4 különböző, 0-10 V-os analóg érzékelővel lehet összekapcsolni. Használjon analóg érzékelőket, hogy a víz hőmérséklete alapján a fürdőkádban létrehozott színhatás váltakozzon. A nappali megvilágítását igazítsa a kinti állapotokhoz. Segítse a Fibaro Home Center-t a talajnedvesség érzékelő jelzéseivel, és a fényerősség érzékelővel, hogy elindítsa-e a kerti locsoló rendszert.

 

 

image8

 

 

Hihetetlen lehetőségek

az analóg érzékelőkkel

A Fibaro RGBW Vezérlő 4 analóg érzékelőt támogat  megannyi információt szolgáltatva a Fibaro Home Center 2-nek, hogy ezáltal a Fibaro Rendszerek kiszolgálják az Ön kényelmét és biztonságát.

Az analóg érzékelők információinak köszönhetően a Home Center felcsavarja a napellenzőt, megelőzve a szél általi szakadást, bezárja az ablakokat, amikor esik vagy hideg lesz. Az analóg érzékelőkkel tapasztalhatja, hogy mit is jelent az igazi intelligens otthont.

image9

image10

Akkor indítsa el a kerti locsolót, amikor a talaj valóban száraz

A kert gondozása igazi kihívást, jelet. A Fibaro RGBW Vezérlőnek köszönhetően egy gazdagon zöld és sűrű pázsit fenntartása könnyebb, mint valaha.

A Fibaro RGBW Vezérlőhöz kapcsolt talajnedvesség érzékelő és egy hőmérsékletérzékelő szükséges locsolást biztosít az Ön pázsitja számára. A Fibaro Home Center 2 az érzékelőkből nyert információkat használva nem fogja a vizet pazarolni a fűre egy esős reggel után. Élvezze a gyönyörű, egészséges pázsitot minden fáradozás nélkül.

Ajánlott érzékelők:

icon1Talajnedvesség érzékelő

icon2Szabadtéri hőmérsékletérzékelő

A holdfény segít áramot megtakarítani

A kerti világítás nemcsak jól néz ki sötétedés után, de növeli családjának biztonságát. A kerti fények intenzitása igazodik a környezeti fények erősségéhez, a Fibaro RGBW Vezérlőhöz kapcsolt fényérzékelő által. Így amikor a nap késő este megy le, a kerti fények csak naplemente után fognak bekapcsolódni. Teliholdkor, pedig a kerti fények minimum üzemmódra kapcsolnak, hogy elektromos áramot takarítsanak meg.

Ajánlott érzékelők:

icon3Servodan 43-198

Alkony érzékelő

icon4Produal lux24

Alkony érzékelő

image11

image12_baby

A legjobb gyerek őr

Használja a Fibaro RGBW Vezérlőt gyermeke szobájának folyamatos figyeléséhez. Kapcsoljon össze 4 analóg érzékelőt és figyelje a levegő minőséget, a páratartalmat, a légnyomást és a hőmérsékletet. Tökéletes feltételeket tud biztosítani gyermeke alvásához és növekedéséhez.

Ajánlott érzékelők:

icon5

Thermokon LCN-LW04

Levegő minőség érzékelő

icon1

HOTCOLD HCRH-01

Beltéri páratartalom érzékelő

icon6

COMET SYSTEM T2214

Légnyomás érzékelő

 

Akvárium felügyelő

Az akvárium a belterek kiváló kiegészítője. Legyen a nappalija vagy hálószobája egy darabka igazi víz alatti természet. Habár az akvárium lakóinak nemcsak élelemre van szükségük az élethez, de specifikus jellemzőkkel bíró vízre is.

A Fibaro RGBW Vezérlő olyan érzékelőkkel rendelkezik, amelyek figyelemmel kísérik a víz hőmérsékletét, a növények növekedéséhez elengedhetetlenül fontos szén-dioxid szintet, és a megfelelő PH értéket a halaknak és a kalcium szintnek.  A Fibaro RGBW Vezérlő 4 paramétert enged nyomon követni, és értesíti a felhasználót sms-ben. e-mail-ben vagy egy villogó színes fénnyel, ha bármilyen változás bekövetkezik.

Ajánlott érzékelők:

icon8

Calcium

érzékelő*

icon9

Hőmérséklet

érzékelő*

 

 

image13_aqua

 

Garázs parkoló mester

Fibaro RGBW Vezérlő úgy segít a parkolásban, hogy az autó tökéletesen idomuljon a garázshoz, ki tudjon szállni és kipakolni a csomagokat a festékréteg megsérülése nélkül.

Létrehozhat egy kivilágított parkolás vezérlőt színes LED sávokkal, és távolság érzékelőkkel. A faltól való távolság függvényében fognak változni a világító színek.

image14_parking

image15_parking

Ajánlott érzékelők:

icon11

MOTIONCONTROLSYSTEMS*

Távolság érzékelő

icon12

PEPPERL & FUCHS*

Távolság érzékelő

icon13

GXSENSOR*

Távolság érzékelő

icon14

ROCKAUTOMATION*

Távolság érzékelő

* A Fibaro Rendszerrel tesztelt érzékelők

4 – sávos dimmer

12/24V-os fényforrásokhoz

A Fibaro RGBW Vezérlő 4 egymástól független fény csatornát enged kezelni. Ez a világ egyetlen vezeték nélküli irányítója, amely 4 egymástól független fényforrást képes elhalványítani. RGBW Vezérlő sokoldalúsága biztosítja a 12 és 24V-os fényforrások helyes működtetését mindenféle változtatás nélkül. Ily módon Önnek nem kell figyelembe vennie a csatlakozó fényforrások feszültségét.

image16_en

Konyhai megvilágítás

Válassza ki az Ön által vágyott megvilágítást, ami illik a jelenlegi aktivitásához. Akár pihen, könyvet olvas, zenét hallgat, vagy a barátaival tölti idejét, válasszon világító színeket manuálisan vagy az előre definiált szín modulok használatával.

 

image17
image18

Hőmérséklet szabályozta megvilágítás

Világítson meg fűthető padlózatot, fürdőkádat, zuhanyzót a LED sávokkal, amik a hőmérséklettől függően változtatják színeiket. Megrendítő hatás.

 

Érzékelők által meghatározott megvilágítás

Használjon érzékelőket, amelyek összepárosítják a kültéri állapotot a fény intenzitásával. Amikor sötétedni kezd, a fények automatikusan bekapcsolódnak, és naplemente után nő annak intenzitása.

image19

image20

Fali kapcsolók

Állítsa be a kívánt fény színét manuálisan, keverje a színeket a fali kapcsolókat használva. Indítson el automatikusan más eszközöket a világító színek beállításától függően.

image21

Potenciométer

A potenciométer egy szivárvány a kezében. Válasszon kedvének megfelelő bármilyen színt.

image22

Fibaro érintőképernyő

3 millió szín lehetőség közül választhat szerte a világon a mobil eszközéről.

image23

Analóg érzékelők

Világos színek illenek a kádvíz hőmérsékletéhez vagy a kinti időjáráshoz? Csatlakoztasson szél és hőmérséklet érzékelőket, és hagyja, hogy megtörténjen.

 

 

 

 

Energia fogyasztás nyomon követése élőben

Az RGBW Vezérlő lehetővé teszi, hogy működtesse és nyomon kövesse a LED sávokhoz kapcsolt energiafogyasztást.

4 csatorna engedi, hogy összességében vagy egymástól függetlenül mérje az energiafogyasztást. Ha összekapcsolódik a HC2-vel, ellenőrizheti a valós idő szerinti energiafogyasztást és visszanézheti az előzetes fogyasztásokat.

image26_monitoring

 

image27_update

 

 

 

Vezeték nélküli frissítés

Vezeték nélkül frissítheti eszközét, a megfelelő opció kiválasztásával a Home Center 2-ben minden egyes alkalommal, amikor új hardware vagy software érhető el. Nem kell eltávolítania a fali konnektorokat, és időt pazarolnia arra, hogy azt a számítógépéhez csatlakoztassa. Csak nyomja meg a frissítés gombot és élvezze az időt a szeretteivel.

 

Használati utasítás letöltése

Kattintson ide az RGBW Vezérlő használati utasításához.

image24